Krájím kolečka mrkve
hranoly celeru
houby
kutálím kuličky hrášku
Vyhlížím létající talíř s vývarem
vypravíte ho?
Posílám kousky zeleniny
a morkovou kost
jedna báseň
Když nepřiletí
budu se dotýkat mapy
pokožky krejčovské panny města
kterou opustily
látky dávných radostí
šaty imaginace
Obléknu ji přes prsy
které mě nenakojí
ani nevzruší
ale ubytují
Zbyde čistý stůl
prázdné ruce
píchlá duše
Zbyde ploché bříško
přistávací plocha
pro mimozemšťany