Ranní
Anotace: Malování síly 2022
Tkám nitě z barev šťávy
a pukám jako sopka plná lávy.
Je ráno a přijímám
i rodím se z larvy.
Možná každá buňka pozná,
že každá jizva se srovná.
Usmívám se u pramene
a čistá voda plyne.
Milý vítr a růž žasne.
Slunce lechtá do výstřihu
a já sním o tání z ledu.
Jsem probuzená i pokřtěná.
Prokrvená v středu.
Miluji tu šamanku
a v sobě ženu.
Zem je krásná.
Pro ní planu.
Ženskost je přirozená
a plná vjemů.
Přečteno 135x
Tipy 20
Poslední tipující: Bufik, Marten, Vivien, Stanislav32, Fialový metal, šerý, Psavec, Marry31, Frr, Holoxicht, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)