Plátno
Anotace: Malování síly 2022
Život se promítá
v kinosále bytí.
Má moře i vlnobití.
Slzy jsou dravé,
pevné i holé.
Ruka trčí a prosí,
že polknout ani nechce
ve zdivočelé zemi
se cítí jako na porážce.
Pak fanfára přežití
i kolaps hodináře.
Už je pozdě
a dýchá se na poslední čáře.
Krucinál a lán potu.
Člověk sjíždí proti větru
i proti smršti kulometů.
Klapka na závěr a beznaděj.
V cíli kladná orchidej.
Hej a hej.
Přečteno 101x
Tipy 16
Poslední tipující: Sonador, Dejvis, Frr, Holoxicht, Psavec, Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, Fialový metal, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)