Fialový jednorožec běží modrou travou.
Velryba na hlavě hřívu má plavou.
Nosorožec ze dna spásá trsy chaluh
Nad hlavou skleněný zimou se chvěje vzduch.
Obráží kořeny stromů květy
V purpuru koupou se prameny řeky.
Pegas na křídlech plameny mrazu
Třísky kříže leží u srázu.
Fialky,i listy u něj voní
pase se stádo plavých tam koní.
Předěl srázu pod kopyty duní.
jé ta je dobrá!:) ...se ti zdálo?;)
14.09.2022 17:50:03 | Sonador
V bdělém stavu náznaky šílenství,
Na prahu zhroucení,co nic nevěstí.
Obrazy šílenství v mysli ukryté
V svitu měsíce tmou tak vyryté
14.09.2022 22:38:14 | Protos1182