trhá duha oblohy kus
nebe pláče slepne hvězda
utřít slzu sluníčku zkus
spektrum světla se ti nezdá
vlna vlnu v délce stíhá
určí barvu tvému oku
pokřiví nás zemská tíha
obětmi jsme času toku
ach ten současný "TĚŽKOTONÁŽNÍ BABINEC - PRŮKAZNÝ JEST ROZSOULOŽENÝ
HADINEC" to ovšem tvrdí MELANCOLITIEN DÉZOLÉ../řečený po FRR.ancúzku..(-
14.09.2022 22:53:46 | Frr