Déšť
Anotace: Malování síly 2022
Chodník mokrý.
Hlas se ztrácí.
Naděje hledá slunce.
Kolotoč zemských rotací.
Zapomenutá slova
sbírám i hledám.
Sama a v dešti běhám.
Ruce drží kapky
a sen o lásce je mokrý.
Dáš mi deštník?
Zahřeješ mě?
Zář usmála se,
ve dvou se dýchá pěkně.
Šeptám mile, krásně.
Kapky daly název
a psaly básně.
Dýchej se mnou něžně.
Je podzim a voní levandule.
Přečteno 114x
Tipy 18
Poslední tipující: Bufik, Amonasr, hrachlubos, Stanislav32, zdenka, Psavec, Lexi, Frr, Holoxicht, šerý, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)