Co, lásko, stalo se,
co nevím a vědět bych měl ?
Povíš mi, konečně,
nebo chceš abych šel ?
Co měl jsem udělat a neudělal,
mlčíš, jak vědět mám ?
Zřejmě chceš abych se ptal
a na všechno přišel sám.
Mě nebaví ta tvá hra na princeznu;
oba jsme dospělí, víš ?
Jestli se nevzbudíš ze svého snu,
už o mně neuslyšíš.
Největší chyba, kterou se my ženy zas a znova zaháníme do kouta... Hezky zpracované ST
15.09.2022 13:16:52 | Lexi
...taky nesnáším princezny...;-)bývaj falešný...
15.09.2022 12:41:52 | Marten