Život
Anotace: Malování síly 2022
Jeden balvan ba druhý.
Tajné písmo má vlohy.
Kořalka nefunguje.
Možná mdloba neexistuje.
Cíl v nedohlednu -
plán mimo flétnu.
Upadnutí rovnou ke dnu.
Peřina daleko
a vítr zakrývá oko.
Tutanchamon zemřel mladý.
Pomáhal si k chůzi.
Člověk občas jako písek.
Nosí v sobě zmatek
a hodiny bijí,
že ještě buňky žijí.
Umřou až za chvíli.
Přečteno 121x
Tipy 13
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, Sonador, Kan, Holoxicht, Psavec, Fil, Stanislav32, Marten
Komentáře (4)
Komentujících (3)