Na vesnici dobre
Na vesnici dobre
Na vesnici zdravo
Žije si tu kludne
Kto čorku má drevo
Keď treba makať
Nikto nelení
Keď treba kakať
Lopůch zelený
A keď chceš pomoc
Basu piva maj
Prišli sme pomocť
Tak ju vychlastaj
Kde můžu čůrať?
Všude okolo
Jen mi nepochči
To rezavé kolo
Slepice, husy
A nahnité seno
Frťana musíš
Čumím jak vemeno
Brambory máš?
Jo a od koho?
Ten plech mi dáš?
Dáme jednoho?
Rajčata nejdou
Chcipla mi slepice
Přijel jsem Feldou
Sejdem se v putice
Na vsi je zdrávo
Ti říkám, ty vole
Ty blbá krávo
Neblij na stole
Přečteno 90x
Tipy 6
Poslední tipující: marketkova, mkinka, Stanislav32, Psavec
Komentáře (0)