Vstávání
Anotace: Malování síly 2022
Je ráno, budík i kalendář.
Září mává na poplach.
V hlavě větroplach.
Souzvuk podtónů.
Ne, dnes nevstanu.
Peřinu přitáhnu.
Budu odpočívat jak po flámu.
Dobré ráno, poklepu.
Pak šachy roztáhnu
a zahrajeme si Dámu.
Promyšlení v tahu.
Přečteno 110x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Stanislav32, piťura, Fialový metal, paradoxy, Lexi
Komentáře (8)
Komentujících (5)