V skleněném písku kořeny křičí,
barevné záblesky tančí a jančí.
Velryba bílá skotačí jak divá
v hodinách vlny vzhůru posílá.
Propadla hvězda oblohou stopu
velrybě hřívu spletla do copu.
Barevnou trávu velryba spásá
Skleněný písek křídla jí drásá.
V klidu tma a písku déšť
pod nohama fialová tráva.
Je vskutku ještě mladá
s záblesky v kořenech duhy si hrála.
Hezky citově poskládáno.
16.09.2022 10:47:45 | mkinka
To je tak dobré, že je moc škoda těch semotamových nerovností.
16.09.2022 10:45:35 | Kumiko