Zátmí ve skrojku dne
Rozedma kamene
Už někdy se to stalo
Zářečí potichlosti
Potrhlost zneuznaná
Spouklá zeď plná kvítí
Lazare
Červi už jsou syti
16.9.2022
PotrhloST odvaha sytí
spouká zeď životem svítí
tak slyš:
" Říkám ti Lazere, pojď z hrobu!"
07.04.2023 09:07:12 | Malá mořská víla