Kočičí den
Kocour viděl kočičku
když na zahradě byla
nesla domů myšičku
paničce ji ukáže
že je pilná dokáže
moc se mu zalíbila
Moje milá
Slivovici nemá ráda
zato víno miluje
vznikla nám tak malá vada
čokoládu nabízím
sladkostí se podbízím
ona dále trucuje