Anotace: Tak po menší odmlce jsem zase něco dávám. Je to taková pocitovka. =O) Věnovaná mému příteli z jiného světa.
je nádherná, také z ní cítím tu nenaplněnou touhu, jinak myslím, že vše bylo řečeno v předchozím komentáři:o)
17.06.2007 09:08:00 | kakaoo
Cítím z Tvých básní tu nenaplněnou TOUHU!!!
Neztrácej Víru, ani Naději... Láska je to jediné, co nás může vysvobodit z otroctví. A co je Láska? Co je to Láska? Elvien! Bůh je Láska! Hledej Ho celým svým srdcem, myslí, duší... nehledej náboženství, hledej svého osobního Boha. On přišel na tenhle Svět v těle, které máme my. Které sám stvořil. Žil tady jako ten Galilejský, ten Ježíš Kristus... Nechci Ti nic vnucovat, ale cítím, že Tvoje touha po NĚM je tak silná... to není náboženství. On je opravdu Mesiáš a žije a můžeš s Ním mluvit. Jen Ho pozvi do svého srdce a už nikdy nebudeš sama... obejme Tě láskou a naplní Tvoje srdce radostí. On je FAKT DOBREJ!!! :o)))
05.04.2007 15:43:00 | Hannazka