krev se válí po jazyku
maso pleská o zem
slavná to noc bojovníků
i zevlounů kolem
básníka tu nehledejte
ten má v sobě kus zvířete
a to zvíře v lidském těle
se se světa zlobou pere
Každé zvíře i hmyz si vás instinktem ohmatá a když zjistí, že se bojíte, stačí jim pot, tak po vás vyjede a zabije. Není to dobrý text. u
18.09.2022 20:58:42 | Philogyny