Samotná melodie
Anotace: Něco zůstává jen mezi dvěma ...
Seděl na obrubníku
sám, jen s kytarou.
Co s cizími prsty
ležícími na hmatníku?
Začli svou melodii
do šustění novin.
Létali si ulicí,
pouhý šepot a oni.
Byl slyšet sonet
pro jejich poutníka.
A pohled prozradil,
co ukryto je mezi dvěma.
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (3)
Komentujících (2)