Ptám se anděla i čerta,
proč těžký je život introverta
co dělat bych měla/neměla
kéž bych to sama věděla!
Vidím jen miliony lidí,
co nepsanými pravidly se řídí,
a vzájemně se nenávidí
pak za své chování se stydí.
V zásadě s tím problém nemám
ani já nevyhnu se scénám.
Hystericky sténám
že nemám silu čelit změnám.
Že mi nikdo nerozumí
ani když slz roním tuny
- nikdo nevidí,
že chci pryč od lidí.
Tak ať už nemluví,
ty svoje výmluvy, pomluvy,
nulové domluvy
ani já dnes nepromluvím.
Moc nesouhlasím s tím, že se lidi stydí, to by to vypadalo asi jinak ve světě .)
19.09.2022 20:00:00 | Constantine
...přesně tak, mlčení je nesouhlas...u nás introvertů...;-)kamarád na blbý podněty ani nereaguje, je starší, tak dělá jakože neslyší, filuta jeden...
19.09.2022 15:11:47 | Marten
Hezký den...
Moc pěkný závěr.
(Občas musí ... z kola ven.)
Ať se daří Danielo.
19.09.2022 11:17:31 | Fialový metal