Přicházejí
vstřiky jim ihned plní válce
Motory se postupně rozjíždějí
oni se začínají trousit
na výfuk
Po návratu
opět nastává
fáze nasávání
V motorech hučí
jako v úlech
v hlavě se co chvíli
zažehne jiskra
...nezvyklý téma, ale dobrý...;-)strojově filozofický...
19.09.2022 15:09:36 | Marten
Milý Martene, díky moc. Poslední dobou je jedním z mých kritérií - čím exotičtější, tím lepší. Svět nejsou jen poetická zátiší. Všední předměty každodenní potřeby možná dopřávají pestřejší paletu než svátečná zátiší. Je to tedy exotika ve všednosti, každodennosti.
20.09.2022 08:46:09 | Kaj
...tak vnímat "ve všednosti" víc a detaily a analogie, je nám daný...ať si říkáme básníci, spisovatelé nebo filozofové...;-) se ti povedlo to ze stroje vymámit pohyb a pocit...zní to trochu jak scifi..
20.09.2022 13:17:16 | Marten