"Kráska" v zrcadle
Ranní pohled do zrcadla - moje pýcha rychle zvadla.
Pohled vskutku neblahý, jen pro silné povahy.
Možno vyjít pouze v masce, v té snad podobám se krásce,
zvláště když to doladím kosmetickým nářadím.
Někdy i to nestačí, pak má možnost jinačí:
Kanál skýtá prostor skrytý, trasu skrze celé City.
Mám ale i dobré chvilky, kdy má krása pěje trylky,
kdy můj ksichtík na fotce natře to i Bardotce.
Dnes však bude pro mne snáze konkurovat Babě Jaze.
Přečteno 183x
Tipy 15
Poslední tipující: Sonador, jenommarie, Nazarian, Fialový metal, Marten, Frr, šerý, mkinka, Jan Kacíř
Komentáře (14)
Komentujících (7)