Z lásky chutná líp
Anotace: Malování síly 2022
Uděláš mi čaj?
Jsem vysušená a pálím.
Cítím splín
a sebe jako dým.
Otevřené okno
a ptáčkové ladí.
Piji křehkost i snění.
Chutnáš do zalíbení.
Krásné ráno,
lásku jsme načechrali.
Až se uzdravím.
Pomilujeme se v aleji.
Už ho vaříš.
Dvě srdce se zasmějí.
S rukou v ruce svoji.
Přečteno 143x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Amonasr, Psavec, jenommarie, Fialový metal, Marry31, Frr, Holoxicht, paradoxy, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)