Anotace: .
Je pátek večer
Já stojim v koupelně
Prohlížim Zrcadlo
Vypadam Příšerně
Zase sem pod parou
Patří to k tradici
Mam jizvy na těle
Stejně tak na Srdci
...vítej...;-)za zrdcadlem...
20.09.2022 20:53:47 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?