Ráno kočičí
Anotace: Malování síly 2022
Kočka mňouká,
že den přišel.
Prohlédne mě očima.
Vyšpulím rty zpříma.
V posteli zůstáváme.
Ještě se lepší svine.
Dnes nelovíme myšky.
kašleme na ně z výšky.
Jsme přece dvě kočky.
A to píšeme na domovní desky.
Klid, máme drápky.
Válejte se. Taky, taky.
Přečteno 98x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, Marten, Fialový metal, Psavec, Jan Kacíř, paradoxy
Komentáře (2)
Komentujících (2)