El amor
Anotace: Malování tahů 2022
El amor escribe sin dolor.
Esperanza y sol.
Una idea durante la noche.
El mar habla y despierta me.
La vida y mi culpa.
Secreto es magnifíco.
Todo el mundo es protagonista.
El teatro de mi vida.
Vale, hija.
No se olvida.
El momento increíble.
Láska píše bez bolesti.
Naděje i slunce.
Myšlenka během noci.
Moře mluví a probouzí mě.
Život i vina.
Tajemství je překrásné.
Každý je hlavní hrdina.
Běž, dítě.
Nikdy se nezapomíná.
Neuvěřitelný okamžik.
Přečteno 161x
Tipy 16
Poslední tipující: annanymsová, jenommarie, Sonador, Stanislav32, Holoxicht, šerý, Frr, Psavec, Fialový metal
Komentáře (12)
Komentujících (6)