Vzbudila jsme se o půl noci z krásneho snu
Chci jít zpět a cítit znovu ten jiný svět
Chci znovu k tobě přivonět
Neznámý můj milý, chci s stebou tančit ještě chvíli
Ten krásný pocit, cítit tě u sebe, byl jako dar z nebe
Štěstí, radost, láska a hudba
Kolem dobří lidé a kamarádi
My jsme se měli doopravdy rádi
Snění, či bdění? .)
22.09.2022 15:50:14 | Constantine