od břehu ku břehu
blízcí si vzdálení
čekající na výstřel
na znamení
od břehu ku břehu
vinní
nevinní
hledající spásu
vzkříšení
od břehu ku břehu
vidomí
nevidomí
tmou tápající
na výsluní
od břehu ku břehu
v skrytu
v odhalení
blízcí si vzdálení
ve víře
v beznaději
No Zdeni..dnes jsem ty břehy také zmínila **
Však..když o nich víme..že tam..opravdu stojí..SRDCE nepřestane věřit..a po větru..po vlkách..po tichých..ale stále **:)
22.09.2022 18:46:19 | jenommarie