Na obloze plynnou černé mraky, lidè se bojí
Na ulicích dělem opálené vraky i domy stojí
Slzy, řev a frustrace
Malè děti se bojí nejvíce
V bunkru svítí jedna svíce pro tisíce
Schovany jsou tam a neví kdy mají jít ven
Chtějí vědět jestli je noc či den
Ten kdo zavinil válku je krutý blázen