Nad světem pozemským
tam klid a mír přebívá .
Povrchem nehezkým
peklo se ukrývá, tam dole.
Na křídlech snů létáme ke hvězdám
v tom světě bez pekla, snad není nikdo sám.
V barvách v těch chvílích jsme
Vše krásné je barevné.
Barevné mlhy pruh
Ta stezka sny.
Pomáhá přežívat
šedé ty jiné dny.
Dny
Dny
Dny
Smutku.
Přeji ti dobré náladění bez smutnění:)
23.09.2022 11:46:41 | paradoxy
Děkuji, někdy to na jednoho prostě padne...
Také přeji krásný a slunečný den :0)
23.09.2022 11:48:49 | Protos1182