Dali mě
Anotace: Malování síly 2022
Dali mě na vozík,
já záviděla těm, co chodí.
To nikdo nepochopí,
když svět se řítí.
Jeli se mnou na vyšetření,
tráva za oknem byla povzbuzení.
To zelné pro oči,
co ztratily krásné snění.
Pak zase v nemocnici pokoj
a smutek kol i kol.
Den potácel se v rozhraní
a budoucnost v zoufání.
Je těžké všechno všecičko.
Ach, Jituško, Jituško.
Přečteno 115x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, Frr, marketkova
Komentáře (4)
Komentujících (3)