Odešla si ode mě jednoho deštivého rána
To byla pro mne i naše děti velká rána
Já snesl bych ti i modrè z nebe.
Já miloval jsem jenom tebe.
Měla jsi vše na co sis ukázala.
Z našich dětí bolela tě jenom hlava.
Náš synek mi z postýlky mává, ptá se:
Kde je naše máma?
Naše holčička už říká slovíčka, zdá se jí o mamince, když zavře svá víčka.
Ty sedíš někde u kafíčka.
Překvapila si mě, jaká si to máma.
Řeklas jen, že chceš zpět svůj starý život a žít jako dáma.