Na mostě sebevrahů
stojí mrtvá duše,
zapomněla na přísahu,
zavoláš - tváří se hluše.
Kde je ta hranice - kde,
kdy duše ještě žije,
kdy z kalichu hořkost pije,
a odvahu k životu nenajde ?
Duše se trápí v zapomnění,
když pro ni, v jiné duši místo není,
pak nemá žádnou vůli žít,
tu může i most posloužit.