Z růží měla noční šat
a z jasmínu dlouhý šál,
na rtech ji úsměv hrál:
jak ta se dokázala smát.
Z kopretin na účes dbala,
pléd měla z vlčích máků,
pro modř hleděla do oblaků:
jak ta je milovala.
Náruč lučního kvítí,
do vázy malované dala,
radostí kolem tancovala:
jak ta se štěstím třpytí.
V těch modrých očích,
ji život se smál,
všechno bych pro hřích...
jak já ji miloval.
S plnou loukou
v srdci TI zněla
ta TVÁ víla
vzpomínka milá **
25.09.2022 13:35:29 | jenommarie
Děkuji za komentář.
25.09.2022 13:54:06 | Kan
;) asi máš v názvu chybičku v písmenku.
25.09.2022 15:12:07 | jenommarie
Děkuji za upozornění. Už jsem to napravil. Nešikovné přepnutí klávesnice.
25.09.2022 15:47:01 | Kan
Mě se to nezobrazuje opravené..tak to bude u mně zas mobilem:D měj se fajn
25.09.2022 15:52:20 | jenommarie