Předení
Anotace: Malování síly 2022
Vymyslím pohádku pro kočky
a nebo hvězdy nasměruji,
aby byly vidět i v noci zatáčky.
Našlápnu tiše bez bzukotu komárů
a pohladím Polárku v revíru.
Usměji se v kluzišti snů
a polaskám slovem i obejmu.
Pak se protáhnu dle plánu
jako kočka a ještě si zdřímnu.
Už spíte?
Ať nemá noc rýmu.
Přečteno 106x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, paradoxy, Psavec, Fialový metal, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)