Plocha lesklá říká i skrývá
jako by tajemnou zemí byla.
Světlo, úsměvy i jiné vrací,
opačné strany v ní se tak zračí.
Tam líp vypadá co vidět není
tam je to představa a taky snění.
Dotknout se sebe, nad sebou nebe
odraz v zrcadle podivně zebe.
zrcadlo zrcadlo řekni kdo v zemi zdejší atd. Jo Alenka za zrcadlem by měla přečíst si tuhle báseň .) fajn chlape
26.09.2022 18:31:15 | xoxoxo