je víc než pouhé slovo.
je to pocit v sobě k druhým.
Je krásné jí poznat a cítit
a šílené jí třeba ztratit.
Jak utržený květ
co ve váze by zvadl.
Radši v louce o ni pečovat,
než někdo by jí kradl.
Je křehká jak jinovatka v zimě,
je pevná jak nejpevnější kov.
Je krásné jí v sobě cítit
pak netřeba dalších slov.