každým rokem
padají jablka ze stromu
v dáli šumí vítr
pohrává si s větvemi
lépe nevědět
přirozeně plout
oceánem žití
v každém nadechnutí
cítit vůni zetlého listí
zralých plodů které vydaly se
zemi obejmout
jaké štěstí
moci tiše svědčit
plout