Potkala se láska
s bledou beznadějí,
srdce ve švech praská,
planá slova nezahřejí.
Křišťálově čistý cit
a kalné chmury temné,
nemohou spolu znít,
jak tóny harfy jemné.
Když potká láska lásku,
svět rozzáří se cele,
to odpověď je na otázku
duši osamělé.