Moře
Anotace: Malování síly 2022
Běží vlna a já sedím na pobřeží.
V dálce racek vítá a den padá
od svítání do západu.
Nic netíží mou hlavu.
Kamarád na vozíčku dá mi sílu.
Den sonátou díků.
Myšlenky, vzpomínky i plány
dala jsem moři.
Jeho síla mě svádí,
být ještě tady,
vždyť borovice táhle voní
a ruka podaná nade mnou bdí.
Pobřeží zpívá.
Srdce ho ctí.
Přečteno 103x
Tipy 13
Poslední tipující: Sonador, Dejvis, Bufik, kudlankaW, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Stanislav32, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)