Anotace: …
mám ráda tichá místa
jakoby chtěla cosi říci
něco co stále přehlížím
možná nosím to
blízko srdci
tak blízko
proto nevidím
prolínání
světlo a stín
díkůvzdání
Pěkná moc *
30.09.2022 11:12:12 | Dejvis
ano ano Zdeničko-v tom tkví magie Tvých občasných poutí..ST*
30.09.2022 10:29:02 | Frr
Vnímám to podobně, ale ty jsi někde dál...
28.09.2022 14:07:31 | Philogyny
Hezké
28.09.2022 12:47:58 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?