Dívka šla večer k našemu potoku
Tam si svlékla sukni i halenku
Ponořila se celá do vody
Já za stromem jedl lesní jahody
Chvíli jsem jí pozoroval, pak na hlavu si ťukal
Dívka krásně potokem umytá
Tancovala na paloučku úplně nahatá
Objímala přitom stromy
Já zaslechl jsem v dáli zahřmít hromy
Dívenka se leka, hned se oblékla a domů utekla
a ještě jedna rybka lekla - závistí pohledem na krásu .)
29.09.2022 16:13:15 | Constantine