Anotace: na Švédské louce, kde se prý někdy dávno odehrála bitva o něco. Je tu teď tolik klidu..
Svatá Máří, jarý věk
atomy se tetelí
na kopci sídlí
kosmický vděk
dubový kříž
jenž nesl jsi
na svých zádech
od nepaměti
Líbí
29.09.2022 09:49:55 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?