Vlna
Anotace: Malování síly 2022
Moře je harfa a zvučí.
Poslouchám, jak se sluší.
Rackové jsou kamarádi,
krásní ptáci.
Vítr do vln se opírá
a pohádka začíná
mezi stíny bdění,
hvězdné rozpoložení.
Počkám si tu do setmění.
Přijmout moře do svých dlaní
s dojetím je jmění.
Hvězdy sladce poví
a zněžní hlas sametový.
Jsem vylovená
a báseň učesaná.
Dýchá mořské já.
Přečteno 168x
Tipy 12
Poslední tipující: Jirka1980, Fialový metal, Kan, Psavec, Holoxicht, Frr, šerý, marketkova
Komentáře (4)
Komentujících (3)