Život
Anotace: Malování síly 2022
Beru si doušek vína.
Zůstává na jazyku slina.
Přemýšlím o doteku
a vzlykám další větu.
Toužení je občas rtuť,
osud, pláč i stud.
Vlasy mám rozpuštěné,
voda teče a mé já se vine.
Zůstává slovo.
To jediné a to ve víře plane.
Samota ve sklence neustane.
Pohlazení s větrem vane.
Vnitřní zima deku bere.
Každým dechem víno jiné.
Přečteno 144x
Tipy 9
Poslední tipující: Bufik, Sonador, Kan, vůně mraků, Psavec, Holoxicht, Frr
Komentáře (0)