Čekání na kometu.
Ve městě minaretů
a hlučných bazarů,
čekání na kometu
u plných pohárů.
Bylo to jednoho léta
v divokém zapomnění,
kometa nepřilétá
a v láhvi - nic už není.
Vzpomínky vyvolané
tvou náhlou přítomností;
kdo ví, co se stane
v kontextu událostí ?
Přečteno 92x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, Marten, Sonador, vůně mraků, Psavec, Frr, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)