Probuzení
Anotace: Malování síly 2022
Moře pádí
a já jako jeho jikra.
Máchám nohy
dnes i zítra.
I borovice dává něžnost
v tichosti souznění.
Dávám moři blahořečení.
Sedím na břehu
a sním, jak dovedu.
Jazyk od medu.
Vrátím se, zrodím se
a s vlnou zestárnu.
Moře má plno pokladů.
Dojetím se na pláži rozpláču.
Krásná v živém snu.
Přečteno 114x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Bufik, Kan, Psavec, šerý, Dejvis
Komentáře (6)
Komentujících (4)