Mořská pěna
Anotace: Malování síly 2022
Jedno tempo i druhé.
Tělo krásně ochlazené.
Ještě zbylo trochu slunce,
co hladí hladce.
Oči zavírám a sem utíkám.
Nemluvím a poslouchám jinotaj.
Spirála světa čichá v rozbřesku.
Kousek světa v potlesku.
Jsem ochlazená i polaskaná.
Krásně slaná.
Krystal živé vody dává.
Má cenu zlata.
Duše jásá.
Přečteno 102x
Tipy 14
Poslední tipující: Jirka1980, Fialový metal, Bufik, Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, Kan, Psavec, Sonador, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)