Krok

Krok

Oblohou kráčeje hlavou dolu, 

tam z kamenného snídat stolu.

Prameny duhy na stébla motat

kapkami deště tiše se kochat. 

 

Žlutavé mraky kříšťálem sít, 

nad vším tím vespodu žít.

Tiše a kdesi nebýt i být 

vzhůru a bdělý toliko být.

 

Krajinu snů tiše ti množit 

barevná křídla s hrdostí nosit.

Rostou tiše kdesi 

tiše i v peci. 

Tam

 

Autor Protos1182, 30.09.2022
Přečteno 93x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, CULIKATÁ, Psavec, Sonador, šerý, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkné to máš. Líbí se mi to*

30.09.2022 13:12:04 | šerý

líbí

Tam..Tam...semtam..
/prosím oprav přechodník...má býti "kráčeJE".../
(jinak) ST*

30.09.2022 11:13:00 | Frr

líbí

Tak tedy opraveno, byť nerado...

30.09.2022 11:40:48 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel