Laskavost v ulicích bloudí,
svou příležitost hledá.
Zlomyslnost kdeco loudí
a laskavosti šanci nedá.
Laskavost je vytrvalá,
rozumná a nezáludná.
Zlá mysl se lásce smála,
měla pocit, že je nudná.
Ve zlé mysli láska není,
v laskavosti zlo se topí.
V lásce má čistota zalíbení,
to zlá mysl nepochopí.
To zlá mysl..pochopit nemůže
že láska a laskavost
je lékem pro srdce *:)
Pěkná je Kane.
02.10.2022 10:16:01 | jenommarie