Nejsem s tebou, to mě drtí
Máš už ženu, kupu dětí
Nejsi šťastný, já to vím
Však nikomu to nepovím
Nejsem s tebou, to mě drtí
I já mám muže a s ním děti
Nejsem šťastná, ty to víš
Však nikomu to nepovíš
Někdy se tak stane
že se příběhy svážou
v klubko..
a duše, které ví
nepoví.
02.10.2022 10:38:55 | jenommarie