Ze dne zbyla jen vzpomínka
Je večer, v krbu praskaj polínka
Ležím, koukám do ohně
Splín odešel,
Už není mi tak hrozně
Ležím, už jsem v pohodě
Slunečný den odplul na vodě
Noc začíná, já se cítím krásně unavená
Zavřu oči, v hlavě se mi ještĕ den točí
A za malou chvíli, budou se mnou motýli a víly