Anotace: ...
kdyby měly smažky
místo jehel
voňavý krém Yves Rocher
třeba
sladká ostružina
nebo
kokos a vanilka
měly by krásná předloktí
vyživená
hebká
a ubylo by zavražděných novorozenců na ubytovnách
Kdyby..svět nebyl tak zkažený..ubylo by všech těch hrůz.
02.10.2022 21:43:28 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?